prefini za našu travu / Arogantni Nizozemci izvrijeđali Gradski vrt: 'Osijekov stadion izgleda kao dvorište kaznionice'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Iako je istina da Osijek kao klub koji se, barem u ovim trenucima, bori za europska natjecanja, treba bolji stadion, arogancija nizozemskih medija ipak je nešto što se ne može opravdati

3.8.2017.
14:39
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Osječani danas na Gradskom vrtu igraju uzvratnu utakmicu 3. pretkola Europske lige protiv nizozemskog PSV-a.

Podsjetimo, Osječani su u prvoj utakmici u Eindhovenu ostvarili senzacionalan rezultat i bivšeg europskog prvaka iz 1988. godine na njegovom terenu pobijedili s 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda i posramljeni zbog poraza od protivnika za kojeg prije tog susreta vjerojatno nisu ni čuli, nizozemski mediji uoči uzvratne su utakmice počeli pisati prilično sramotne tekstove o hrvatskom protivniku. 

Njihovi novinari bez dlake na jeziku su vrijeđali stadion kluba s istoka Hrvatske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stadion izgleda kao dvorište kaznionice", i "PSV je stigao u podrum europskog nogometa", neki su od naslova kojima se ponižava teren Osječana. 

Iako je istina da Osijek kao klub koji se, barem u ovim trenucima, bori za europska natjecanja, treba bolji stadion, arogancija nizozemskih medija ipak je nešto što se ne može opravdati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon jučerašnjeg treninga, izvješće iz Gradskog vrta počeli su rečenicom "stadion im je betonsko zdanje puno golubljeg izmeta i praznih pakiranja alkohola..."

Nadajmo se samo da će im Osijek večeras začepiti usta i proći u playoff fazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo