ARSENAL ŠALJE JOŠ JEDNOG IGRAČA U REDOVE VELIKIH RIVALA: / Vlasnik titule najljepšeg gola 2017. napušta Emirates

Image
Foto: Screenshot

Poznati talijanski novinar Gianluca Di Marzio objavio je u ponedjeljak navečer da su rivali postigli dogovor.

30.1.2018.
7:45
Screenshot
VOYO logo

Nakon što je Alexis Sanchez u nevjerojatnom obratu prešao u redove Manchester Uniteda, Arsenal bi uskoro mogao još jednog igrača poslati u redove velikog rovala. Naime, francuski napadač Olivier Giroud na izlaznim je vratima Emiratesa. Dolaskom Alexandrea Lacazettea znatno mu se smanjila minutaža, a uspijeli li Wenger dovesti u siječnju Pierre-Emericka Aubameyanga sasvim je izvjesno da mjesta za Girouda neće biti.

Conte traži napadača

Cijelu ovu priči sada nastoji iskoristiti Antonio Conte, koji je u potrazi za napadačem. Kako mu je propao pokušaj dovođenja Edina Džeke okrenuo se Francuzu. Poznati talijanski novinar Gianluca Di Marzio objavio je u ponedjeljak navečer da su rivali postigli dogovor te bi Giroud za 15 milijuna funti plus bonuse trebao postati Blues.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Giroud je posljednjih šest godina bio prvi napadač Topnika, a ove je sezone u ukupno 25 nastupa u svim natjecanjima zabio sedam golova. Četiri u Premier ligi i tri u Europskoj ligi. Krajem prošle godine dobio je nagradu Ferenc Puškaš za najljepši gol sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo