JE LI MOGUĆE / Dominirali ih u posjedu, imali deset udaraca manje, a slavili 3:0! Budimir tresao vratnicu, Atletico zabijao

Image
Foto: Profimedia

Šime Vrsaljko je odigrao cijelu utakmicu za Atletico, a u 55. minuti je zaradio žuti karton. S druge strane je i Ante Budimir imao punu minutažu

19.2.2022.
19:34
Profimedia
VOYO logo

Pragmatičnim pristupom i efikasnom izvedbom nogometaši Atletico Madrida pobijedili su na gostovanju kod Osasune sa 3-0 (1-0) u 25. kolu španjolske La Lige.

Image
UTRKA ZA NASLOV SE ZAKUHAVA /

Liverpool velikim preokretom smanjio zaostatak za Cityjem, Hrvati dobili priliku s klupe

Image
UTRKA ZA NASLOV SE ZAKUHAVA /

Liverpool velikim preokretom smanjio zaostatak za Cityjem, Hrvati dobili priliku s klupe

Joao Felix je već u 3. minuti pogodio za 1-0, a potom je u 59. minuti bio asistent za pogodak Luisa Suareza. Angel Correa je u 89. minuti postavio konačnih 3-0. Od četiri udarca Atleticovih nogometaša unutar okvira, tri su završila u mreži. Domaći su imali ukupno 15 udaraca, 10 više od gostiju, ali od četiri koja su išla u okvir nijedan nije završio u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šime Vrsaljko je odigrao cijelu utakmicu za Atletico, a u 55. minuti je zaradio žuti karton. S druge strane je i Ante Budimir imao punu minutažu, a dvaput je udarcima glavom prijetio Janu Oblaku: u 39. minuti je pogodio vratnicu, a u 77. minuti je lopta prošla pokraj gola.

Vrsaljko dobar, Budimir najbolji kod Osasune

Atletico se sa 42 boda nalazi na četvrtoj poziciji. Vodeći Real Madrid ima 54 boda, a drugoplasirana Sevilla 50. Osasuna je 32 boda na devetoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Villarreala s uvjerljivih su 4-1 (2-0) slavili na gostovanju kod Granade u prvoj utakmici subotnjeg programa, a tri pogotka postigao je Arnaut Danjuma. Nizozemski napadač je u 35. minuti realizirao kazneni udarac, a četiri minute poslije pogodio je za 2-0. Milla je u 61. minuti smanjio zaostatak, također iz kaznenog udarca. Svoj treći pogodak na utakmici Danjuma je postigao u 81. minuti, a drugi put je bio precizan s bijele točke. Konačnih 4-1 postavio je Gomez u šestoj minuti sučevog dodatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villarreal je desetom pobjedom došao do 39 bodova i privremeno zasjeo na peto mjesto, s dvije utakmice više od Barcelone. Granada je sa 24 boda na 17. poziciji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo