hrvati diljem europe / Badelj prekrasnim pogotkom riješio derbi protiv Rome, Real nastavio pobjednički niz

Na ljestvici vodi Napoli s 10 bodova ispred Juventusa s 9, te Rome, Lazija, Chieva i Intera koji imaju po 7 bodova. Fiorentina je ovom pobjedom došla na 8. mjesto sa šest bodova

19.9.2016.
9:25
VOYO logo

U  zadnjoj utakmici 4. kola Serie A u Firenci su nogometaši Fiorentine slavili protiv Rome s 1-0 pogotkom hrvatskog reprezentativca Milana Badelja

Badelj je u 83. minuti snažnim i preciznim udarcem s 20-tak metara, kojeg je kroz noge vješto propustio Nikola Kalinić, donio pobjedu Fiorentini. Četiri minute ranije igrač Rome Nainggolan je pogodio vratnicu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dresu "viola" su cijelu utakmicu odigrali Badelj i Hrvoje Milić, dok je Kalinić izašao u 87. minuti. 

Na ljestvici vodi Napoli s 10 bodova ispred Juventusa s 9, te Rome, Lazija, Chieva i Intera koji imaju po 7 bodova. Fiorentina je ovom pobjedom došla na 8. mjesto sa šest bodova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Milan Badelj Goal HD - Fiorentina 1-0 AS Roma...by timefootball

Real s izmijenjenim sastavom do nova tri boda 

U susretu 4. kola Primere Real Madrid je na gostovanju kod Espanyola pobijedio s 2-0 i ostao vodeći s maksimalnim učinkom u bodovima.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real se bez Cristiana Ronalda i Garetha Balea u Barceloni slomio obranu domaćih tek u 45. minuti kada je pogodio James Rodriguez. U 71. minuti na konačnih 2-0 je povećao Karim Benzema. Luka Modrić je nastupio svih 90 minuta za Real, dok je Mateo Kovačić ostao na klupi. 

U ostalim susretima Villareal je kod kuće pobijedio Real Sociedad s 2-1 zahvaljujući dvostrukom strijelcu Nicoli Sansoneu, koji je svoj drugi pogodak postigao skoro s centra igrališta. Athletic je u Bilbaou nadigrao Valenciju s 2-1 nakon što su gosti poveli već u 2. minuti, dok su Osasuna i Celta odigrali 0-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Real s 12 bodova, Barcelona i Las Palmas imaju po 9, a Atletico, Sevilla i Villareal po 8 bodova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo