Bahati Balotelli razbjesnio kapetana i izazvao nemir u svlačionici

20.2.2015.
10:02
VOYO logo

Iako Balotelli slovi kao sjajan izvođač jedanaesteraca (27 golova iz 29 pokušaja u profesionalnoj karijeri) u trenucima kad je Liverpoolu dosuđen jedanaesterac predviđeni izvođač trebao je Jordan Henderson, kapetan u odsustvu ozlijeđenog Stevena Gerrarda.

"Mislim da je Mario bio neposlušan zato što se ubacio ispred njega i išao protiv onoga što je menadžer isplanirao prije utakmice. Jordan je kapetan. Mario je vidio da se Jordan sprema izvesti penal i pokazao je malo nepoštovanja u situaciji. Ali zabio je važan gol. Mislim da bi šestorica ili sedmorica igrača željeli pucati penal i da su svi rekli da će ga pucati, što bi onda bilo? Pravila postoje s razlogom", rekao je Gerrard u ulozi stručnog sukomentatora za ITV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije izgledalo lijepo i svakako to u svlačionici nije lijepo vidjeti. Henderson se u situaciji ponio iznimno dobro, a ono što je najvažnije za mene i navijače je da smo pobijedili i sačuvali mrežu netaknutom, što nas dovodi u jako dobru poziciju uoči uzvrata", dodao je kapetan Redsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U konačnici je Balotelli realizirao jedanaesterac i donio Liverpoolu 1:0 pobjedu, a ubrzo nakon njezinog završetka oglasio se putem Instagrama i pozvao na smirivanje strasti.

"Hvala Hendo što si mi dopustio da izvedem penal. Zaustavite sada dramu. Pobijedili smo i to je ono što se računa. Mi smo ekipa i štoviše mi smo Liverpool. Dajte, dečki", napisao je Balotelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo