BALOTELLI POPLJUVAO LIVERPOOL I KLOPPA: / Problematični nogometaš obračunao se putem medija

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE
12.9.2016.
11:49
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Njegove riječi prenio je britanski Telegraph koji ističe kako Balotelli nikad nije bio šutljiva osoba i kako je samo dva tjedna nakon odlaska iz Liverpoola, svog konačnog, poslao 'otrovne strelice' u smjeru slavnog engleskog kluba s Anfielda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došao 2014. u Liverpool za 16 milijuna funti i razočarao

"Zločesti dečko talijanskog nogometa" doveden je na ljeto 2014. godine iz Milana kao veliko pojačanje u transferu vrijednom 16 milijuna funti koje je trebalo podičiti igru Redsa na višu razinu. Ali ovaj uistinu talentirani nogometaš, koji da je malo stabilniji u glavi bi mogao raditi čuda na travnjacima, zapeo je negdje između izlazaka, žena i skandala i u samo 28 nastupa za Liverpool u dvije godine postigao samo četiri pogotka.

NOVI POČETAK: Balotelli u jednoj utakmici postigao jednako golova kao u zadnje dvije sezone

Klopp ga se odrekao

Trener Liverpoola Jurgen Klopp odrekao ga se, što je jako zaboljelo Balotellija u čiju je obranu stao i njegov agent Mino Raiola. Raiola je kazao kako Klopp nije ispao fer jer Balotelliju nije dao šansu, a, kako je on to objasnio, mogao se i bolje ponijeti prema igraču koji je igrao za Redse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Balotelli je s gnjevom i tugom napustio Anfield, sjeo u avion za Francusku i odletjeo kako bi u svom novom klubu Nici okrenuo novo poglavlje. Njegov debi u nedjelju protiv Marseillea (pobjeda Nice 3-2) prošao je sjajno. Balotelli je zabio dva gola i na sjajan način započeo svoju francusku avanturu. No, gorke uspomene na Liverpool su ostale. A on ne želi šutjeti. Nikad nije niti bio nogometaš koji šuti. Nego je bez dlake na jeziku. Pa je tako kazao.

'Rodgers i Klopp nisu ostavili dobar dojam na mene'

Dolazak u Liverpool je bila najgora pogreška u mom životu. Jurgen Klopp nije ostavio dobar dojam na mene. Ako izdvojimo navijače koji su bili fantastični i neke igrače s kojima sam imao dobar odnos, klub mi se nije svidio. Imao sam dva trenera. Brendana Rodgersa i Kloppa. I oboje nisu na mene ostavili nikakav dojam. Jednostavno se nisam slagao s njima", objasnio je Balotelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo