BARCA KRPA RUPE U OBRANI: / Sve su dogovorili sa mladom zvijezdom Seville, dugoročnim Piqueovim nasljednikom

Image
Foto: AFP

Barca želi pojačati obranu

29.5.2018.
12:52
AFP
VOYO logo

Transfer Clementa Lengleta iz Seville u Barcelonu samo je pitanje vremena. Tako barem piše španjolski Sport, koji tvrdi da je Barcelona aktivirata Lengletovu odštetnu klauzulu, koja iznosi 35 milijuna eura.

Sport piše da će Barcelona sa Lengletom, koga je pratila neko vrijeme, potpisati ugovor na pet godina, ali da se transfer neće biti služben do 1.7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fali im zamjena za Piquea i Umtitija

Barcelonina obrana ove sezone bila je prilično dobra – primili su 29 pogodaka u 38 prvenstvenih utakmica, što je samo pet, odnosno sedam više od Atletica i Juventusa, momčadi sa najboljim obranama u najjačih pet europskih liga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Barcelona je imama problema sa širinom klupe što se tiče obrambenih igrača – Thomas Vermaelen je ponovo bio zakinut ozljedama, a Yerry Mina se nije najbolje snašao. Najbolje se to vidjelo u situacijama kada dvojac Pique/Umtiti nije igrao ili je bio vidno fizički iscrpljen, budući da nema zamjenu – kao što je bio slučaj u teškim porazima od Rome u Ligi prvaka (0-3) i Levantea u Primeri (4-5).

Lenglet je ove sezone impresionirao za Sevillu, s kojom je izborio četvrtfinale Lige prvaka, te finale španjolskog Kupa kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo