VIDEO: / Ludilo na Camp Nou! Barcelona u polufinalu!

Barcelona i PSG odigrali su 1:1 u uzvratnoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka na stadionu Camp Nou, što je Kataloncima bilo dovoljno za plasman u polufinale, nakon što su u Parizu odigrali 2:2…

10.4.2013.
8:22
VOYO logo

Šestu godinu zaredom momčad Barcelone će igrati u polufinalu Lige prvaka, što je rekordan učinak u povijesti ovog natjecanja. Katalonski gigant je u dvama ogledima s PSG-om imao vrlo tešku zadaću, ali je ipak uspješno odradio posao, te je prošao dalje zbog pogotka više postignutog u gostima. Lionel Messi zbog ozljede bedrenog mišića nije bio u početnom sastavu u uzvratnoj utakmici, ali je ušao u igru u nastavku.

Barca je u prvom dijelu imala 62% posjeda lopte, prevlast u udarcima 13:7, ali je PSG djelovao vrlo opasno. Možda i opasnije od domaćina. Xavi i Iniesta nisu se uspjeli nametnuti sa svojim dodavanjima kao obično, a Lionel Messi je nervozno s klupe promatrao događaje na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još nervozniji je postao u 50. minuti kada su Parižani poveli. Ibrahimović u kontri majstorski proigrao Javiera Pastorea, koji je pobjegao obrani Barcelone i malo iskosa s lijeve strane svladao Valdesa. Postao je Pastore prvi Argentinac koji je na stadionu Camp Nou zabio gol Barceloni u Ligi prvaka nakon Gabriela Batistute 1999. godine u dresu Fiorentine. Ibrahimović je, pak, upisao sedmu asistenciju ove sezone u Ligi prvaka, po čemu je rekorder.

http://rutube.ru/video/embed/6285948

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je gol domaćeg sastava visio u zraku, sijevalo je sa svih strana. Lionel Messi je ušao u igru u 62. minuti, te je sudjelovao u akciji kod izjednačujućeg pogotka Barcelone u 71. minuti. Sjajno je uposlio Villu, koji je proslijedio loptu prema Pedru, a ovaj je topovski lijevom nogom s 15 metara zakucao u lijevi kut.

Ukupno mu je to 14. gol u karijeri u Ligi prvaka, te je najefikasniji Španjolac u Barceloni u ovome natjecanju u zadnjih 10 godina. Do kraja utakmice je Barcelona kontrolirala utakmicu, te Parižanima nije dopustila neku izgledniju situaciju za gol koji bi ih odveo u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je ipak zasluženo prošla dalje, ali je PSG na stadionu Camp Nou ostavio odličan dojam i propisno je namučio domaće igrače i navijače koji su s velikim olakšanjem dočekali sučev zadnji zvižduk…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo