BARCELONA JE NEMOĆNA: / Otkriven opaki plan! Ovaj transfer će šokirati nogometni svijet

Image
Foto: Screesnhot

Navijači Barcelone, ovo dalje nemojte čitati, ali Neymar se stvarno našao s predstavnicima Reala u Zurichu na dodjeli Zlatne lopte.

22.1.2016.
9:02
Screesnhot
VOYO logo

Brazilska zvijezda u pregovorima je oko novog ugovora s Barcelonom, aktualni mu traje do ljeta 2018. godine, ali Neymar očekuje povišicu. Pregovori očito ne teku lakoćom, a nogometaš se upustio u poprilično bezobraznu igru. Mnogi smatraju da sastanak u Švicarskoj je samo pokazivanje mišića i napuhavanje vlastite cijene. Neymar samo želi čelnicima Barcelone pokazati da im je bolje da ga plate, jer da on razmišlja o odlasku u redove najvećeg rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barceloni su u cijeloj priči ruke zapravo i vezane. U igračevom aktualnom ugovoru stoji klauzula da može otići ukoliko netko ponudi 190 milijuna eura, a prema novom broju Marce - Real je spreman i može ponuditi taj novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svota je poprilično suluda za jednog igrača, gotovo dvostruko viša od dosad najskupljeg nogometaša svijeta - Garetha Balea. Real je za njega Tottenhamu platio nešto više od 100 milijuna eura, ali ovo bi bila potpuno druga razina 'nogometne otmice'. Uzeti Barcelonu jednu od najvećih zvijezda, bio bi veliki udarac rivalu i nogometni transfer godine...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo