BARCELONA PROŠLA ATHLETIC: / Jubilarni gol Suareza, Neymar prekinuo 1022 minute posta, zabio i Messi

Image

Nogometaši Barcelone i dalje su u prilici braniti aktualni naslov pobjednika Kupa kralja, natjecanja kojeg su kroz povijest osvojili 28 puta.

11.1.2017.
23:12
VOYO logo

Za Barcelonu su zabila sva trojica iz napadačkog reda, Luis Suarez u 36. minuti za 1-0, Neymar u 41. s bijele točke za 2-0, a Lionel Messi u 77. iz sjajno izvedenog slobodnog udarca za 3-1. Gol nade i u tom trenutku vrijedan produžetka između Neymarova i Messijeva gola zabio je Enric Saborit u 51. Bio je to prvi udarac Athletica u okvir Barcelonina gola na utakmici.

Zanimljivo, gol urugvajskog napadača bio je njegov jubilarni stoti u 120. nastupu za Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osam ih je postigao u ovom natjecanju, a 97 unutar kaznenog prostora suparničke momčadi. Gol je bio i ukupno 300. jubilarni za Barcelonin napadački tercet, a brojka, koja već iznosi 302, je u tom trenutku bila raspoređena na sljedeći način: Messi 124, Suarez 100, Neymar 76.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razloga za slavlje imao je i Neymar koji je prekinuo golgeterski post dug 84 dana, odnosno 1022 minute. Realizirao je najstrožu kaznu koju je i sam izborio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se Messija tiče, on je u jedanaest dana ove godine stigao do trećeg gola. Sva tri postigao je iz slobodnih udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 80. minute ogleda za Barcelonu je, zamijenivši Rafinhu, nastupao i Ivan Rakitić.

Barcelona će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Seville i Real Madrida koji će svoj uzvratni dvoboj igrati u četvrtak u Sevilli, a "kraljevski klub" ima prednost od 3-0 iz prvog dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo