Bayern zeli vozaca Mourinhovog autobusa

Prema pisanju Daily Maila, u borbu za brazilskog branica Chelseaja Davida Luiza ukljucit ce se i minhenski Bayern, jos uvijek aktualni prvak Europe.

15.5.2014.
12:21
VOYO logo

Brazilac bi zbog svojih nogometnih karakteristika definitivno bio pojacanje u sustavu igre katalonskog strucnjaka Pepa Guardiole. Podsjetimo, prva je interes za njegovim uslugama pokazala Barcelona, koja na ljeto ostaje bez kapetana i „stupa" obrane Carlesa Puyola. U Luizu vide njegovog nasljednika, no slicno razmislja i strateg Bayerna i bivsi trener Barcelone Guardiola.

Bayernova zadnja linija nije bila toliko pouzdana u zavrsnici sezone i to je nesto sto Guardiola namjerava „pokrpati" tijekom predstojeceg ljeta. Bayern je navodno spreman ponuditi 25 milijuna funti za brazilskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/WyGKYop5pM8

David Luiz je ove sezone u 33 utakmice u svim natjecanjima upisao dvije asistencije za pogodak. Vrlo je vazan igrac u sustavu igre Jose Mourinha koju su nogometni strucnjaci popularno nazvali "autobusom". A dobar je i u igri prema naprijed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je sustav u kojem se momcad uglavnom brani pa iz kontri i polukontri trazi svoju sansu za pogodak. Veliki portugalski strucnjak cesto prakticira takav nacin igre koji nailazi na kritike u svijetu nogometa. Stoga, nema sumnje da ce Mourinho sve napraviti ne bi li nagovorio Luiza na ostanak u Chelseau.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo