BIJEG 5 DO 12: / Kapetan Hajduka će uskoro igrati protiv Manchester Uniteda?!

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Cagalj

Iako teku završni sati zimskog prijelaznog roka, u redovima Hajduka još uvijek ima puno upitnika. Trener Damir Burić i dalje ne zna kakvu će momčad imati u nastavku prvenstva.

30.1.2016.
14:50
PIXSELL, Ivo Cagalj
VOYO logo

Kako izvještava Dalmatinski portal, Hajdukov kapetan Goran Milović (27) bi u samom finišu prijelaznog roka mogao napustiti Poljud. Za 27-godišnjeg stopera je zainteresiran danski prvoligaš Midtjylland i velika je vjerojatnost da će transfer biti realiziran.

Balićev transfer pod upitnikom

Danci su navodno spremni platiti 400.000 eura za igrača kojem na kraju sezone istječe ugovor, što je iznos koji je Hajduk nedavno tražio od turskog Eskişehirspor. Midtjylland je trenutno treći u danskom prvenstvu, a u šesnaestini finala Europske lige ga očekuju okršaji protiv engleskog diva Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk, inače, na stolu ima i ponudu Udinesea za 18-godišnjegAndriju Balića. Talijanski klub je navodno spreman platiti oko 3,5 milijuna eura, što je Splićanima prihvatljivo, ali kamen spoticanja je želja Udinesea da prvu ratu uplati tek na ljeto. Rješenje se zasad ne nazire, a važno je napomenuti da prijelazni rok završava u ponedjeljak.

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Cagalj

Andrija Balić

Dodajmo i da vratar Lovre Kalinić definitivno neće u Aston Villu. Nije uspio dobiti radnu dozvolu za Englesku, a ni posljednja žalba nije bila uspješna, tako da 25-godišnji čuvar mreže ostaje na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo