IMA NOVU PONUDU? / Bilić ipak ne ide u Tursku, legendarni izbornik Vatrenih možda preuzme jednu od jačih europskih reprezentacija

Image

Posljednjih se dana nagađalo kako bi Bilić karijeru mogao nastaviti u Europi

9.1.2022.
22:32
VOYO logo

Nekadašnji hrvatski izbornik, Slaven Bilić, sporazumno je raskinuo ugovor te više nije trener kineskog prvoligaša Beijing Guoana. Tu je vijest službeno objavio ovaj kineski klub tijekom subote, a uz to je navedeno kako je 53-godišnji hrvatski strateg odlučio napustiti klub "kako bi bio sa svojom obitelji u vrijeme pandemije COVID-19“.

Bilić je u Beijing Guoan došao u siječnju 2021. godine te je odveo momčad do petog mjesta u kineskom prvenstvu koje je netom završilo. Osim na mjestu izbornika Hrvatske Bilić je ranije još radio u Hajduku, Hrvatskoj U-21, moskovskom Lokomotivu, Bešiktašu, West Hamu, Al-Ittihadu i West Bromwichu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ponuda za reprezentaciju?

Posljednjih se dana nagađalo kako bi Bilić karijeru mogao nastaviti u Europi, tražio ga je turski Fenerbahče, ali Bilić je tada još bio trener Beijinga i otklonio je mogućnost preuzimanja turskog velikana. No, sada je Bilić slobodan i možda padne dogovor, ali stvar je u tome što Bilić ima, kako prenose pojedini poljski mediji, ponudu da preuzme reprezentaciju Poljske.

Sport.pl tvrdi kako je Bilić možda i glavna opcija za izbornika njihove reprezentacije. Poljsku čeka baraž s Rusijom, a ako njih pobjede ići će na boljeg iz ogleda Švedske i Češke. Utakmice su na rasporedu na proljeće, a planiraju da ih do tada preuzme hrvatski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo