BILIĆ JE PRIJE NEKOLIKO MJESECI BIO HEROJ, A SAD JE NA RUBU OTKAZA: / Bojimo se da ima još samo jednu šansu, a prognoze su zaista loše

Image
Foto: Profimedia

U sljedećem kolu West Bromwich čeka utakmica protiv Sheffielda, momčadi koja je u još težem kaosu od njih i trenutno su na samom dnu ljestvice Premier lige.

23.11.2020.
13:22
Profimedia
VOYO logo

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 9. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je na Old Traffordu svladao West Bromwich Albion, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, sa 1:0.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Bruno Fernandes (56') iz kaznenog udarca kojega je morao ponavljati. Sam jedanaesterac dosuđen je zbog toga što je lopta pogodila u ruku Ajayija nakon intervencije VAR-a, a nakon što je Johnstone obranio prvi pokušaj Portugalca, dosuđeno je ponavljanje izvođenja jer se vratar WBA pomaknuo s linije prije udarca. Iz drugog pokušaja Fernandes je bio uvjerljiviji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, samo četiri minute prije kaznenog udarca za United, glavni je sudac pokazao na bijelu točku za WBA zbog prekršaja Fernandesa u svom kaznenom prostoru, no ta je odluka preokrenuta nakon intervencije VAR-a.

Image
BILIĆ SIPAO ŽUČ NAKON NOVOG PORAZA: /

Nije imao dlake na jeziku, Englezi bi ga mogli kazniti zbog ovih riječi

Image
BILIĆ SIPAO ŽUČ NAKON NOVOG PORAZA: /

Nije imao dlake na jeziku, Englezi bi ga mogli kazniti zbog ovih riječi

Nesreća

Bilić nakon same utakmice nije skrivao ljutnju i razočaranje. Njegova momčad je treća odozada na tablici Premier lige i očajnički im trebaju bodovi jer ive sezone još nisu upisali pobjedu. Dva dana nakon poraza od Uniteda Bilić je progovorio za britanski Express and Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Moramo imati optimizma. Trebali smo dosad imati puno više bodova. U subotu smo zaslužili barem bod. Naravno da smo razočarani. Ne zavaravajte se, mi ulazimo u utakmicu tako što znamo da zaslužujemo biti u boljoj poziciji. Dobra smo momčad, samo moramo pronaći svoje samopouzdanje. Ako nastavimo ovako trenirati i igrati, doći će pobjede. Imamo šanse na svakoj utakmici i zato smo momčad koju je teško poraziti“, objasnio je Bilić.

Od heroja do ruba otkaza

Iako je bivši hrvatski izbornik protekle sezone bio pravi heroj West Broma, ove se sezone pjeva drugačija pjesma na Hawthornsu. Bilić je svakom utakmicom sve bliže otkazu, nema ni sreće, no posrećiti bi se moglo nekom na kladionicama. Naime, Englezi u svojim ponudama imaju uvijek koeficijente na trenere koji će prvi dobiti otkaz. Bilić je, nažalost, zasad favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem kolu West Bromwich čeka utakmica protiv Sheffielda, momčadi koja je u još težem kaosu od njih i trenutno su na samom dnu ljestvice Premier lige. Ako tu ne uzme svoju prvu pobjedu, mogao bi lako ostati bez posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo