BILIĆ USPIO DOĆI DO TRI BODA U DOSAD NAJVAŽNIJOJ UTAKMICI SEZONE: / 'Rezultat je važniji od izvedbe, a mi smo imali oboje'

Image
Foto: Profimedia

Nakon utakmice oglasio se hrvatski trener koji je jasno rekao koliko mu znači ova pobjeda

29.11.2020.
11:12
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, u susretu su 10. kola engleskog prvenstva u subotu kasno navečer ostvarili svoju prvu ovosezonsku pobjedu svladavši na svom Hawthornesu izravnog suparnika za ostanak Sheffield United s 1:0.

Gol vrijedan tri boda postigao je Gallagher u 13. minuti. Hrvatski veznjak Filip Krovinović igrao je za WBA od 75. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
SLAVEN BILIĆ S WBA DOŠAO DO PRVE OVOSEZONSKE POBJEDE: /

Pobjegao iz zone ispadanja

Image
SLAVEN BILIĆ S WBA DOŠAO DO PRVE OVOSEZONSKE POBJEDE: /

Pobjegao iz zone ispadanja

Važna pobjeda

Nakon utakmice oglasio se Slaven Bilić koji je jasno rekao koliko mu znači ova pobjeda.

"Znao sam čim neka od momčadi postigne pogodak da će se utakmica rasplamsati i da će doći do puno prilika. Jedni i drugi smo željeli pobjedu, jer, jedna i druga momčad su u sličnoj situaciji i zato mislim da smo ovog puta ostvarili puno više od samo tri boda. Ovo je naša prva pobjeda u sezoni i to je pobjeda protiv momčadi koja je tu negdje kao i mi", rekao je Slaven Bilić nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno mi je drago zbog igrača, pokazali su da znaju igrati nogomet i pokazali su karakter, ma sve su pokazali. Mogli smo postići i drugi pogodak i onda bi bilo puno lakše za nas do kraja susreta. I oni su također imali dobrih prilika. Igrali smo kao momčad i drago mi je zbog pobjede. Izvedba i nije bila toliko važna koliko konačni rezultat, ali uspjeli smo ostvariti oboje", zaključio je trener West Bromwicha.

Ovom pobjedom WBA je izašao iz zone ispadanja, sada je 17. sa šest bodova, jednim više od 18. Burnleya, a dva više od 19. Fulhama, dok je Sheffield United ostao na dnu sa samo jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo