Bilićev miljenik otkrio kako je izgubio milijune!

Među mnoštvo nezaposlenih u Splitu, našla su se i dva reprezentativna vratara.

3.8.2011.
12:49
VOYO logo

Prije nekoliko dana, Stipe Pletikosa je s puno gorčine otkrio kako su ga prevarili vlasnici Celtica. U redovima škotskog doprvaka je proveo dva tjedna na probi, odigrao dvije utakmice i činilo se da su njegove dugogodišnje muke s traženjem kluba završile.

Međutim, Škoti su ga na kraju odbacili, što je jako razljutilo Splićanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je veliko razočaranje za mene, stvarno sam želio igrati za Celtic. Ali sada sam svjestan da je bila velika pogreška što sam pristao ostati dulje od tri dana i branio u dvije utakmice. Raskinuo sam ugovor s moskovskim Spartakom koji je vrijedio dosta novca, jer sam mislio da će biti bolje budem li igrao u Celticu, bio sam spreman prihvatiti i triput manje novca. Zaslužio sam igrati za Celtic", rekao je tada Stipe čiji je aranžman u moskovskom klubu vrijedio s bonusima više od milijun eura godišnje.

Nekoliko dana poslije, u miru Parka mladeži, otkriva i kako je zbog Celtica odbio neke sjajne financijske ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što sam neke ponude propustio, prvenstveno mislim na Celtic, no nije isključeno da se oni još jave. Od početka sam se postavio da tražim klub u kojem ću biti standardan, bilo je super ponuda s financijske strane, poput onih iz Sportinga iz Lisabona i AEK-a, no što zbog želje da branim, a što zbog težnje da igram u Hajduku ili Celticu, sve sam ih stavio sa strane", kaže Pletikosa, koji se nakon svega nada da bi karijeru mogao okončati u Hajduku.

"Vidjet ćemo, sve je još otvoreno, najbolje da pričate s mojim menadžerom. Ne, nisam pričao s predsjednikom Hajduka. Ponavljam da je sve još otvoreno, prijelazni rok traje do 31. kolovoza. Malo je teško kada se uđe u kolovoz, klubovi se već kompletiraju, nije tako isključeno da sam osuđen na čekanje do kraja", izjavio je naš vratar za Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107180969006 arti-201107120471006 arti-201106030717006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo