BILIĆEVE PROGNOZE NE IZGLEDAJU BAŠ DOBRO: / Bivši izbornik otkrio da je crni scenarij itekako moguć - 'Nisam znanstvenik, ali...'

Image
Foto: Profimedia

'Nogomet nije prioritet, nisam znanstvenik ili ekonomist, ali ako se stanje ne popravi'

15.4.2020.
8:46
Profimedia
VOYO logo

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, a danas trener najbolje momčadi engleskog Championshipa, Slaven Bilić, razgovarao je s novinarima portugalskog Recorda i otkrio im je kakvo je stanje trenutno u klubu, kada bi se, po njegovu sudu, trebalo nastaviti prvenstvo, a spomenuo je i par zanimljivih detalja o sebi.

"U dobroj smo situaciji, sa šest bodova prednosti devet kola prije kraja. Nema panike ni ako ne vodimo na poluvremenu. Naravno da bi bilo bolje da imamo prednost kao što je u Premiershipu ima Liverpool, ali da nam je ovo netko ponudio na početku sezone, odmah bismo prihvatili. Pripremati se za ovih devet utakmica je kao da se pripremaš za Euro ili SP", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što misli kada bi se prvenstvo moglo nastaviti. "Nogomet nije prioritet, nisam znanstvenik ili ekonomist, ali ako se stanje ne popravi do srpnja, teško će se razmišljati o nogometu", kazao je Bilić.

Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

West Bromwich Albion manager, Slaven Bilic looks on Swansea City v West Bromwich Albion - SkyBet Championship - 07 Mar 2020, Image: 504329340, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Aled Llywelyn/Huw Evans / Shutterstock Editorial / Profimedia

Malo o privatnom životu

A otkrio je i poneku privatnu stvar o sebi. "Sviram gitaru kod kuće, možda bih je i sad svirao da ne razgovaramo. To mi je užitak. Kada sviram dolaze mi ideje o nogometu... Zadnjih mjeseci bend od svog prijatelja iz Splita. I Muse, koje volim, ali nisam ih dugo slušao dok nisam u listopadu otišao na njihov koncert u Birminghamu i bilo je sjajno. Slušam i Black Crows, heavy metal, rock, Springsteena, Chopina", veli Bilić koji je inače veliki obožavatelj Iron Maidena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O obitelji je kazao... "Imam petero djece. Troje živi sa mnom, a stariji sin studira u Londonu. Kći je u Hrvatskoj. Ovo troje nas drži okupiranima i fantastični su, daju nam energiju. Zahtjevni su, ali uz njih čak i sad kad smo zatvoreni u kuću i zna biti dosadno, dan nam prođe brzo", govori Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo