BIO JE SVJETSKI PRVAK, JEDAN OD NAJBOLJIH NA SVIJETU, A NA KRAJU JE OTPUŠTEN: / Veliki Mario Gotze iznenadio novim klubom

Image
Foto: Profimedia

Očekivalo bi se da će se za ovim bivšim igračem Bayerna i Borussije trgati brojni europski velikani posebice oni njemački

7.10.2020.
8:35
Profimedia
VOYO logo

Njemački nogometaš, nekadašnji svjetski prvak s reprezentacijom, nekada jedan od najboljih igrača svijeta, Mario Gotze, u 28. godini života ostao je bez kluba. Borussia Dortmund otpustila ga je ovog ljeta, a od tada Gotze traga za novim klubom.

Očekivalo bi se da će se za ovim bivšim igračem Bayerna i Borussije trgati brojni europski velikani posebice oni njemački, ali na kraju je ispalo da Gotze napušta domovini i zapravo je sve iznenadio odabirom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Image: 478991900, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Strijelac pobjedničkog gola protiv Argentine u finalu Mundijala 2014. godine imao je dosta problema s ozljedama prošlih sezona, a posljedično i s hvatanjem forme, a sada je odlučio da će karijeru nastaviti u nizozemskom PSV-u.

Gotze je proše sezone odigrao samo 15 utakmica u prvenstvu i klub je odlučio kako neće s njim produžiti suradnju, ali sve ukupno je za Dortmund odigrao 218 utakmica i postigao 45 golova. Za reprezentaciju je odigrao 63 utakmice i zabio je 17 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo