'Bio je to savršen gol! Okrunio je našu bolju igru'

"Kad ulazite s klupe, uvijek se nadate da ćete zabiti takav gol. Zaista sam presretan. Bio je to savršen gol!

14.9.2011.
21:47
VOYO logo

Svoj prvi nastup u Ligi prvaka hrvatski reprezentativac Ivan Perišić okrunio je fenomenalnim pogotkom Arsenalu za 1:1 u posljednjim minutama utakmice u Dortmundu pred 65.590 vatrenih navijača. Najtiražniji njemački list "Bild" ističe kako je Borussijin džoker s klupe volej-udarcem postigao pogodak iz snova kojim je njemački prvak zasluženo došao do boda.

I drugi njemački mediji prenose odličnu reakciju hrvatskog napadača kojeg proglašavaju „čovjekom dana" te ističu kako je postigao jedan od najljepših golova te večeri. Pojedini mediji prenose izjave Arsenalova vratara, Poljaka Wojciecha Szczesnyja, koji priznaje da je bio nemoćan te da se nije ni pomaknuo kako bi obranio loptu koja je sjela na Perišićevu lijevu nogu i završila u samim lijevim rašljama vratara gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Ul3tnI3Rwo2PqaQC
szólj hozzá: Dor 1-1 Ars

Presretan zbog, kako njemački mediji navode, "last-minute" pogotka, Perišić ističe kako je to zaista bio vrhunski potez, te da mu se posrećilo, ali i kaže da takve golove zna zabiti i desnom nogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad ulazite s klupe, uvijek se nadate da ćete zabiti takav gol. Zaista sam presretan. Bio je to savršen gol! Bili smo bolji od Arsenala. Imali smo puno više prilika za pogodak i mislim da smo mi izgubili dva boda. Moramo i dalje nastaviti tako igrati i u Ligi prvaka otići što dalje", izjavio je Perišić.

Mladi Omišanin vjeruje da bi, bude li još takvih pogodaka, uskoro mogao biti i među početnih jedanaest igrača svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Strpljiv sam, jer ipak je riječ o prvaku Njemačke", prenose mediji izjavu najskupljeg ovogodišnjeg pojačanja kluba iz Dortmunda, čiji je ulazak s klupe ovaj put bio sretan za trenera Kloppa.

Vezani članci:

arti-201109100337006 arti-201108140268006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo