Dramatično upozorenje: Messi više nikad neće biti onaj stari!

Bivši trener Barcelone Gerardo Tata Martino izrazio je mišljenje da je Lionel Messi pao u formi, i da će se teško vratiti na 'svemirsku' razinu od prije godinu, dvije.

5.11.2014.
22:23
VOYO logo

Barcelona je prošle sezone pod Martinovim vodstvom izgubila utrku za naslov španjolskog prvaka od Atletica, a Messi je bio daleko od igara koje je prikazivao u ranijim godinama premda je i takav zabio 28 golova u Primeri i bio drugi strijelac lige. Ove sezone Katalonci pod Luisom Enriqueom opet 'kašljucaju', nakon deset su kola tek na četvrtom mjestu, a čudesni Argentinac je postigao samo sedam pogodaka, čak deset manje od Cristiana Ronalda.

Kad se uzme u obzir da je sezonu 2011/12 Messi zaključio s nevjerojatnih 50 golova u španjolskom prvenstvu, a sezonu potom sa 46, jasno je da mnoge zabrinjavaju njegove aktualne brojke. Iako s 27 godina može još itekako puno pružiti, Martino smatra da Messija možda više nikad nećemo vidjeti na nekadašnjoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/4iooCM_ODIc

"Svaka usporedba s onim razdobljem od dvije ili tri godine, kada je bio na svojoj najvišoj razini, nije poštena. Jako je teško vratiti se na takav nivo. Ne znam hoćemo li ga više ikad imati priliku vidjeti u takvom izdanju. To je isto kao kad ljudi uspoređuju današnju Barcelonu s onom Guardiolinom", rekao je izbornik argentinske reprezentacije za Marcu i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi je godinama dosezao vrhunske visine i sada je letvica postavljena previsoko. No, siguran sam da se i dalje nastoji vratiti u najbolju formu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo