TRAGIČNE VIJESTI IZ NIZOZEMSKE / Bivši nogometaš Ajaxa upucan u glavu nakon što se umiješao u svađu

Image
Foto: Profimedia

U mlađim kategorijama igrao je za Ajax, a kasnije je još kao senior nastupao i za Waalwijk, Almere i Telstar

2.8.2021.
23:32
Profimedia
VOYO logo

Bivši nogometaš Ajaxa, Jerge Hoefdraad, teško je nastradao i u kritičnom je stanju, javlja nizozemski De Telegraaf. Hoefdraad je bio na zabavi na kojoj je došlo do svađe, a nekadašnji Ajaxov nogometaš pokušao je smiriti situaciju i tada je upucan u glavu.

Nakon toga je hitno prevezen u bolnicu i podvrgnut je operaciji. Policija ima glavnom osumnjičenog, ali još uvijek, kako prenose nizozemski mediji, nema uhićenih, ali su od sumnjivca tražili da se sam preda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogreška policije

Nizozemski su mediji ranije napravili pogrešku i proglasili su nogometaša mrtvim, ali tome je kumovao netočan izvještaj policije. Na koncu je ipak otkriveno kako se Jerge nalazi u bolnici i u kritičnom je stanju, a obitelj je dobila ispriku zbog lažnih vijesti. Putem društvenih mreža već su se javili mnogi, a među njima je i legendarni nizozemski nogometaš Ryan Babel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoefdraad je u mlađim kategorijama igrao za Ajax, a kasnije je još kao senior nastupao i za Waalwijk, Almere i Telstar. Hoefdraad se umirovio prije dvije godine, ali sada se taman htio vratiti amaterskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo