BIZARAN SKANDAL POTRESA JEDAN OD NAJVEĆIH KLUBOVA EUROPE: / Klub tuži svoje igrače, treneru otkaz jer ih brani

Image
Foto: Profimedia

Nogometaši su umjesto u karantenu, sjeli u svoja vozila i otišli kućama

6.11.2019.
18:30
Profimedia
VOYO logo

Ako ovo nije jedan od najbizarnijih sportskih skandala u novijoj povijesti nogometa, onda ne znamo što jest. Situacija u Napoliju intenzivira se iz dana u dan, a epilog je stigao nakon remija sa Salzburgom u Ligi prvaka. Nogometaši Napolija pobunili su se još nakon poraza od Rome jer im je kontroverzni predsjednik Aurelio De Laurentiis naredio tjedan dana karantene, a s pobunom su nastavili i nakon utakmice u utorak.

Nogometaši su umjesto u karantenu, sjeli u svoja vozila i otišli kućama, baš kao i prvi put nakon sraza s Romom, a što je gore po predsjednika De Laurentiisa, s njima se solidarizirao i trener Carlo Ancelotti. Ancelotti je, kako tvrdi Gazzetta dello Sport, obavio neugodan razgovor s predsjednikom u kojem je odlučio stati na stranu igrača. Dakle, gotovo cijeli kolektiv okrenuo je leđa velikom šefu, a De Laurentiis je toliko razočaran postupcima trenera da mu je čak, kako tvrde Talijani, zaprijetio otkazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Aurelio De Laurentiis NapoliŐs owner during the Serie A match between SS AS Roma and SSC Napoli at Stadio Olimpico on November 2, 2019 in Rome, Italy. Rome beat Napoli by 2-1 in the 11th round of Campionato italiano di Serie A, Image: 480862057, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights *** 1DX_9360.JPG, Model Release: no, Credit line: Pacific Press / ddp USA / Profimedia

Tužit će igrače?

Predvodnici pobune su Insigne, Milik, Lozano i Elmas, koji su otkazali svoj smještaj u hotelu koji je predviđen za karantenu, a kasnije su im se pridružili i još neki. Zbog toga je klub odlučio javno zaprijetiti igračima, pa čak i tužbom.

"Klub obavještava javnost o svojim postupcima vezanima uz ponašanje igrača nakon jučerašnje utakmice. Poduzet ćemo sve potrebne korake kako bismo zaštitili interese kluba i na odgovarajući način kaznili one koji to zaslužuju. Također, želimo istaknuti da treninge i njihov raspored određuje samo i isključivo trener Carlo Ancelotti. Od ovog trenutka vlada silenzio stampa", napomenuli su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo