BIZARNA SCENA U AMSTERDAMU: / Skupljač lopti izgubio strpljenje sa zvijezdom Rome, svijet bruji o njegovu odvažnom potezu

Image

Nitko nije očekivao da će to napraviti

9.4.2021.
8:51
VOYO logo

Roma je u Amsterdamu svladala Ajax s 2-1 iako je domaćin poveo potkraj prvog poluvremena kada je Klaassen u 39. minuti odlično završio akciju u kojoj je kombinirao s Tadićem. Imao je Ajax odličnu priliku za povećanje vodstva, no Tadić u 53. minuti nije iskoristio kazneni udarac, a za to je vrlo brzo bio kažnjen. Roma je do poravnanja stigla u 57. minuti nakon velike pogreške domaćeg vratara Scherpena kojemu je ne odviše dobar slobodni udarac Pellegrinija prošao kroz ruke, da bi preokret kompletirao Ibanez lijepim pogotkom u 87. minuti nakon kornera.

A jedan zanimljiv detalj s kraja te utakmice posebno se našao pod povećalom. Naime, u trenutku dok je htio izvesti aut, skupljač lopti je namjerno pogodio zvijezdu Rome Riccarda Calafiorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se može vidjeti na snimci, koju možete pogledati ovdje, dječak mu je prvo dodao loptu, koji je on potom bacio kako bi uštedio na vremenu, a nakon toga mu je druga doletjela u glavu. Sudac ga je pak dodatno nagradio žutim kartonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo