BJELICA OTKRIO VELIKI PROBLEM ZA DINAMO UOČI UZVRATA U IZRAELU: / Ostali su bez jednog od najtalentiranijih igrača

Image
Foto: PIXSELL

Dinamo je u jutarnjim satima otputovao prema Izraelu na uzvratni ogled s Hapoelom

30.7.2018.
13:21
PIXSELL
VOYO logo

"Znamo da nas čeka još 90 minuta, još jedna ozbiljna utakmica u kojoj moramo od prve do zadnje minute biti agresivni. Evo,. u zadnjih šest-sedam dana smo vidjeli na vlastitom primjeru kako to izgleda kada uđemo maksimalno, a kako kada ne uđemo dobro u utakmicu. Moramo biti oprezni, dati sve od sebe kako bi i u utorak odigrali kvalitetnih 90 minuta", rekao je Nenad Bjelica u zagrebačkoj zračnoj luci, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sastav? U svaku utakmicu ulazim s najjačim sastavom u datom trenutku. Svi ovi igrači zbog nečega su u Dinamu, svatko od njih mora iskoristiti priliku kada je i dobije. Imamo velik kadar, čak 32 igrača, a svaki dan te dečke sve bolje upoznajem. Pa i kroz utakmice."

Veliki optimist

"Moramo biti optimistični, ne samo zbog rezultata iz prve utakmice, već i zbog naše igre iz tog dvoboja. Opet, svjesni smo kako taj rezultat nije realan odnos snaga, znamo koliku kvalitetu Hapoel ima pogotovo u ofenzivnom dijelu igre. Tamo nas čeka vruć stadion, 15-ak tisuća domaćih navijača i teški vremenski uvjeti, mi moramo biti spremni.", naglasio je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrački kadar

"I dalje zbog ozljeda s nama ovdje nisu Šitum, Benković i Kadzior, a na jučerašnjem treningu se ozlijedio Majer koji također nije krenuo prema Izraelu. On je ostao u Zagrebu kako bi odradio terapije, vjerujemo i odmah bio spreman za nadolazeće izazove. Odlazak Ademija? On je jedan od naših ključnih igrača, pa i kapetan Dinama. Trebamo vidjet u razgovoru s njim kakve su njegove želje i razmišljanja, želi li ostati ovdje. Osobno imam dojam da želi", završio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo