BOBAN SE NA VELIKA SE VRATA VRAĆA U SERIE A: / Legendarni kapetan preuzima visoku funkciju u slavnom klubu?

Image
Foto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Zanimljivo, tamo bi mo kolega mogao biti Nijeamc Ralf Rangnick

16.10.2020.
13:34
Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia
VOYO logo

Legendarni hrvatski kapetan ZvonimirBoban mogao bi se uskoro vratiti u Serie A A. Kao što je poznato početkom godine dobio je otkaz u Milanu gdje je bio zadužen za nogometne operacije. Iako je bilo nekih nagađanja da bi se mogao vratiti na San Siro, za sada se po tom pitanju, barem javno, ništa ne događa.

No, počele su stizati informacije o tome kako bi Boban mogao uskoro dobiti funkciju u drugom talijanskom velikanu - Romi. Naime, Corriere dello Sport tvrdi da Giallorossi traže novog sportskog direktora i čovjek koji bi bio poveznica između vodstva kluba i momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ralf Rangnick i Lilleov Luis Campos najveći su kandidati za funkciju sportskog direktora, dok su Umberto Gandini i bivši hrvatski reprezentativac kandidati za drugu funkciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo bi zanimljivo vidjeti kao bi se Rangnick i Boban slagali s obzirom na to da je Nijemac jedan od razloga zbog kojih je napustio Milan. Kao što je poznato CEO kluba Ivan Gazidis htio je Rangnicka dovesti na San Siro, no o tome nije obavijestio Bobana, koji je o tome čitao po novinama. Na koncu je dao intervju za Gazzettu gdje je kritizirao tu Gazidisovu politiku te su mu na koncu pokazana izlazna vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo