BOMBA IZ MILANA GLASNO ĆE ODJEKNUTI: / Zvonimir Boban iznenada napušta klub. Razlog je gotovo skandalozan

Image
Foto: Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia

'Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa sad kad momčad napreduje'

1.3.2020.
12:16
Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia
VOYO logo

Legendarni hrvatski nogometaš, a danas operativac AC Milana, Zvonimir Boban, otkrio je u intervjuu za talijansku Gazzettu dello Sport kako u klubu postoji raskol na najvišoj razini. S jedne strane su on i Paolo Maldini, a s druge direktor Ivan Gazidis. Gazidis se tako pobrinuo za najveći ovosezonski skandal u Milanu i prema navodima Gazzette djelovao je iza leđa Bobanu i Maldiniju tako što je pregovarao s Ralfom Rangnickom oko preuzimanja Milana, a to bi značilo da se ukidaju funkcije Bobana i Maldinija te da se njih praktički izbacuje iz sistema.

Boban i Maldini navodno žele vratiti na klupu Maxa Allegrija, trenera s kojim je Milan uzeo posljednji put naslov prvaka, a Gazidis inzistira na Rangnicku koji ne bi bio trener već bi uredio kompletan ustroj kluba. Boban je zbog toga javno izrazio nezadovoljstvo i sada, kako tvrdi Gazzetta, planira napustiti klub na kraju sezone, kao i Maldini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Paolo Maldini AC Milan Technical Director and Zvonomir Boban Chief Football Officer pictured during the Serie A match at Stadio Mario Rigamonti, Brecsia. Picture date: 24th January 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 494701479, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line:

"Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa sad kad momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam ni upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način, ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanova načina", komentirao je Boban u posljednjem razgovoru za taj talijanski medij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo