Trener Dinama ponovno mulja: 'Ali ni to nije bilo dosta'

Nakon još jedne loše partije koju je Dinamo prikazao u Zadru, jasno je zaključiti du su Modri u velikoj krizi.

29.9.2013.
18:37
VOYO logo

"Što reći? Došli smo po sva tri boda što smo i pokazali od prve do zadnje minute jer smo cijelu utakmicu dominirali i tražili pobjedu. Stvorili smo puno prilika, tri puta izašli sami pred golmana i čak zabili pogodak koji je, koliko čujem, regularan, ali ni to nije bilo dosta", rekao je Ivanković nakon još jedne loše partije njegovih izabranika.

"Moramo biti bolji, agresivniji i više igrati kolektivno jer je bilo nekih situacija u kojima smo mogli bolje reagirati, ali to je na nama za popraviti. Naravno da bi puno bolje bilo da smo dobili, ali siguran sam da nam entuzijazam i želja neće nedostajati, unatoč ovom rezultatu. Analizirat ćemo što je, odnosno nije bilo dobro u Zadru i idemo dalje. Sigurno da se u Bugarsku ne idemo predati nego želimo pozitivan rezultat te se sam siguran kako smo to i u stanju napraviti", naglasio je Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac Ivo Pinto sličnog je mišljenja kao i njegov trener.

"Samo smo mi igrali, ali očito je nešto nedostajalo. Imali smo jako puno šansi što znači da smo kao momčad bili dobri, dominirali smo, ali jednostavno nismo zabili, a tako se ne može dobiti utakmica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo puno bolji, dominirali i stvarali prilike, a oni su se branili te smo već do poluvremena trebali voditi. Onda je u nastavku sve bilo isto, mi dominiramo, imamo lijepe prilike, ali jednostavno nismo zabili. Ništa... Čestitke igračima Zadra na fer i korektnoj utakmici, borili su se i nagrađeni su bodom", nadodao je Josip Pivarić, pišu službene stranice kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo