BRITANCIMA SE NE SVIĐA JEDNA STVAR VEZANA ZA HRVATSKU: / 'Čudno to sad izgleda, jedno je od razočaranja uoči SP-a'

Image
Foto: AFP

Novi hrvatski dres dobio je poprilično loše ocjene Daily Maila

12.6.2018.
7:50
AFP
VOYO logo

Prije točno tjedan dana pisali smo o tome kako je britanski tabloid Daily Mail objavio ljestvicu deset najboljih dresova u povijesti Svjetskih prvenstava, a na drugom mjestu našao se hrvatski dres iz 1998. godine u Francuskoj. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Međutim, sad je isti tabloid donio tekst u kojem analizira izgled i ocjenjuje dresove svih reprezentacija koje će igrati u Rusiji, a novi hrvatski dres dobio je poprilično loše ocjene. Prva garnitura, nadaleko u svijetu poznata po 'kockicama', dobila je 6/10, dok je gostujuća varijanta dresa dobila 7/10. Britanci zamjeraju Nikeu što u prvoj varijanti nije stavio 'kockice' i na poleđinu dresa koja je sad bijela uz gornje crvene rubove, a ne sviđa im se baš ni gostujuća verzija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

08.06.2018., Gradski vrt, Osijek - Pripremna utakmica Hrvatske nogometne reprezentacije uoci SP u Rusiji: Hrvatska - Senegal. Ivan Perisic, Andrej Kramaric. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

"Novi hrvatski dres jedno je od razočaranja uoči Svjetskog prvenstva. Hrvatske 'kockice' dobile su 'facelift', ali nema ih na poleđini. Čudno to nekako izgleda. Gostujuća varijanta je malo atraktivnija, ali nedostaje joj tradicionalne kraljevske plave boje", piše Daily Mail.

Svaka je garnitura dobila posebnu ocjenu, najbolje su prošli francuski i peruanski dresovi čija je ukupna ocjena 17, najslabije ocijenjen dres je onaj Saudijske Arabije koji je dobio ukupnu ocjenu 7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo