BRZINSKI PREGLED: / Izdvojite 100 sekundi i pogledajte prvih 100 Agüerovih ligaških golova za Manchester City

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS
11.5.2016.
10:46
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Stoti gol za klub s Etihada argentinski napadač pospremio je u travnju u mrežu Newcastlea, a za jubilej mu je bilo potrebno odigrati samo 147 prvenstvenih utakmica. Samo je jedan igrač u povijesti Premier lige do toliko golova stigao brže od njega, a riječ je o legendarnom engleskom strijelcu Alanu Sheareru koji je to iste brojke stigao u 125 prvenstvenih nastupa.

Igrat će i kad Guardiola stigne

U ovome se trenutku izglednim čini da će Agüero biti udarna snaga novog klupskog menadžera u sljedećoj sezoni, a hoće li mu biti pridodano neko drugo jako ime saznat će se kad Josep Guardiola zasjedne na klupu. Teško je, ipak, očekivati da će njegov dolazak znatno utjecati na Agüera i njegovu golgetersku formu jer se Argentinac doima kao jedan od rijetkih sigurnih igrača momčadi i za sljedeću sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I spreman je nastaviti ondje gdje je i stao, a u ovoj sezoni još uvijek ima priliku biti proglašen najboljim strijelcem Premier lige. Jedini uspješniji od njega i Leicesterovog Jamieja Vardyja (obojica 24 pogotka) jest Tottenhamov Harry Kane s golom više kolo prije kraja natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo