BUFFON OTKRIO GDJE NASTAVLJA KARIJERU: / Talijanska legenda iduće sezone igrat će za jedan od najjačih klubova u Europi

Image
Foto: AFP

Slavni vratar još ne namjerava objesiti rukavice o klin

16.5.2019.
10:05
AFP
VOYO logo

Iako je ranije najavljivao da igra posljednju sezonu u karijeri vratarska legenda Gainluigi Buffon promijenio je odluku. Talijan bi prema svemu sudeći mogao još jednu sezonu ostati na Parku prinčeva. To je suprotno onome što se do sada mislilo s obzirom na to da su iz Francuske dolazile informacije da mu neće ponuditi produžetak suradnje.

Sretan u Parizu

"Klub mi je ponudio novi ugovor i zbog toga sam jako sretan. Uskoro ćemo se sastati pa ćemo vidjeti što će biti. Sretan sam u Parizu. Percepcija francuske lige u Italiji je jako pogrešna. Ovdje ima puno talentiranih igrača i momčadi poput Lillea i Lyona koji bi bili među pet u Serie A. Mislim da je Ligue 1 rame uz rame s talijanskom", kazao je Buffon za Sky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Paris Saint-Germain's Italian goalkeeper Gianluigi Buffon reacts during the UEFA Champions League round of 16 second-leg football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris on March 6, 2019. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)

"U prilog tomu govori i podatak da smo mi izgubili od Rennesa u finalu Kupa. Također, oni su u Europskoj ligi slavili protiv Arsenala. Prvenstvo su pak završili na osmom mjestu što znači da je liga na visokoj razini. Trebali bi biti malo ponizniji kada ocjenjujemo druga prvenstva", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo