KREĆE UTRKA ZA NASLOV / Čačić na press konferenciji: 'Hajduk će se boriti s nama do kraja sezone, bit će teže nego lani.'

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Opet je pričao o problemima s ozljedama na Šubićevcu

1.9.2022.
10:45
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Branitelj naslova Dinamo i pogođena Rijeka sutra se sastaju u sklopu 8.kola HNL-a. Susret se igra od 20 sati na stadionu Maksimir, a danas ga je najavio i trener Dinama Ante Čačić:

Image
ZADNJI SATI TRŽNICE /

Dinamo ipak neće dovoditi nova pojačanja do kraja prijelaznog roka, pogledajte tko je sve otišao

Image
ZADNJI SATI TRŽNICE /

Dinamo ipak neće dovoditi nova pojačanja do kraja prijelaznog roka, pogledajte tko je sve otišao

"Nova utakmica, novi podražaj, nova obveza. Rijeka je krenula skromno, ali to je momčad koja će se s vremenom dizati. Novi su igrači tu, novi je trener, čeka nas zahtjevna utakmica jer u takvim situacijama je Rijeka uvijek znala biti neugodna. Učinit ćemo sve da ne razmišljamo o utorku, nama je nacionalno prvenstvo primarno. Učinit ćemo da u svakoj utakmici tražimo tri boda. Mi smo favoriti, igramo kod kuće", rekao je na početku i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo poteškoća, Boško Šutalo teže je stradao, neki osjećaju posljedice katastrofalnog terena u Šibeniku. To su bolovi u zglobovima i koljenu, Moharrami, Perić, moramo vidjeti što je s Ristovskim, Mišićem, a čekamo snimku Josipa Šutala i Theophilea. Vjerujem da bi Josip Šutalo mogao odigrati dio utakmice."

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Boško Šutalo

'Bit će teže nego lani'

Popularni "Brko" komentirao je na press konferenciji prijelazni rok i poziciju lijevog bočnog:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zna se da postoji interes za njega i ako se taj transfer realizira, ostao bi cijelu sezonu ovdje i na ljeto otišao. Lijevi bek? Nisam razočaran, i da smo sad doveli nekog beka, ne znači da bi u Ligi prvaka išlo lagano. Učinit ćemo sve da Bočkaja i Štefulja napravimo boljima na toj poziciji, ali i skautiramo i da vidimo postoji li opcija za zimu."

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Morao je komentirati i utrku za naslov: "Nije previše zaostao, ima dvije utakmice manje, a bude li pobijedio, to su samo četiri boda manje od nas. U usponu je, ima dobru momčad i fantastično ozračje oko kluba. U prednosti je jer svakih sedam dana ima utakmicu. Bit će u borbi s nama do kraja, bit će i teže nego lani", zaključio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo