NIŠTA OD POVRATKA / Čačić razočarao navijače Dinama: 'Piše se o povratku Oršića? To nije realno'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Svoje dojmove nakon utakmice Varaždina i Dinama dao je i trener hrvatskog prvaka Ante Čačić, a prokomenitao je i priče o Oršićevom povratku

19.2.2023.
20:07
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama upisali su tri boda u 22. kolu HNL-a nakon pobjede 3-1 u gostima kod Varaždina, u utakmici gdje su svi golovi postignuti u drugom poluvremenu. Svoje dojmove nakon utakmice dao je i trener hrvatskog prvaka Ante Čačić.

Image
NIJE BILO IZNENAĐENJA /

Teklić dao nadu Varaždinu, no Dinamo je ipak slavio: Modri koračaju prema naslovu prvaka

Image
NIJE BILO IZNENAĐENJA /

Teklić dao nadu Varaždinu, no Dinamo je ipak slavio: Modri koračaju prema naslovu prvaka

'Dinamo u velikoj prednosti'

"Važno je osvajati bodove i na ovakvim utakmicama kao u ovoj u Varaždinu. Dvoboj protiv Hajduka je vječni derbi, uvijek su tenzije, ali ne mislim da će nakon te utakmice išta biti odlučeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želimo učiniti sve da budemo na svojoj razini, na maksimumu i u tom slučaju očekujemo dobar rezultat. Držim da je Dinamo u velikoj prednosti jer imamo utakmicu manje i osam bodova".

Perković će dobiti minutažu

"Nastojimo ga što prije uključiti, sad je bila prilika i uvjeren sam da će vrlo brzo biti igrač na kojeg će Dinamo moći u potpunosti računati. Imao je samo dva treninga s nama, znamo da je vrijedan dečko koji iza sebe ipak ima dosta utakmica u prvoj ligi iako je jako mlad. Još će rasti može pokriti pozicije na lijevoj strani obrane, s njim imamo više rješenja", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je ostao bez Špikića

"Dobio je neugodan udarac kramponima, nadam se da će biti sve u redu. Sad je bolno, ali ima osam dana do sljedeće utakmice. Očekujem da će biti spreman. Ostali? Kevin Theophile ima virozu pa nije konkurirao za ovu utakmicu. Malo smo poštedjeli kapetana Arijana Ademija jer je cijeli tjedan bio u virozi…

Petar Bočkaj osjetio je zatezanje u butnom mišiću. Boško Šutalo oporavlja se i primiče momčadi. Bruno Petković odigrao je cijelu kup utakmicu u gostima protiv Splita, sad je bio ne terenu u drugom poluvremenu, već protiv Hajduka možemo računati s njim u puno većoj minutaži. Vidite da polako vraćamo i Marka Bulata koji dugo nije igrao zbog ozljede", dodao je Čačić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne idemo na promenadu u svlačionici'

"Jako sam zadovoljan, doveli smo igrače koje smo željeli, i to ciljano na neke pozicije. Uostalom, ipak je to zimski prijelazni rok kad se klubovi teško odriču igrača jer dolazi proljetni nastavak nadmetanja u kojem imaju svoje ciljeve".

Povratak Oršića?

Ne idemo na promenadu u svlačionici, već nastojimo gledati u svoju školu, na koje igrače možemo računati. Imamo dovoljno vremena do ljeta, gledamo dosta igrača. Oršićev povratak? To sam negdje pročitao i mogu reći da nije bilo realno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislim da ni to nije realno. Ja sam uvjeren da će Oršić kroz ovo proljeće pokazati zašto ga je Southampton kupio. Došao je ondje bez priprema u momčad koja je u natjecateljskom ritmu. Poznavajući Oršića, mogu reći da će svojom kvalitetom i pokazati zbog čega su ga Englezi kupili i da će iskoristiti svoju priliku", zaključio je.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo