ŠTO JE U LONCU? / Čačićeva kuhinja: Što nam je večeras pripremio za utakmicu protiv Bodo/Glimta, evo tko će nedostajati Modrima

Image
Foto: Grafika RTL.hr - Luka Stanzl/PIXSELL

On je na jučerašnjem treningu trenirao odvojeno od ostalih i trčao sa strane te navodno ima problema s mišićem

24.8.2022.
11:12
Grafika RTL.hr - Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo u srijedu od 21 sat igra uzvratni dvoboj play-offa Lige prvaka protiv norveškog Bodo/Glimta, stadion je rasprodan te se očekuje oko 20 tisuća navijača na tribinama. Ovo je iznimno važan susret, a Modri će loviti zaostatak jednog gola jer su u Norveškoj poraženi rezultatom 1-0.

Image
SUSRET ODLUKE /

Dinamo je u Ligi prvaka! Modri u ludim produžecima slomio norveškog prvaka!

Image
SUSRET ODLUKE /

Dinamo je u Ligi prvaka! Modri u ludim produžecima slomio norveškog prvaka!

Za susret neće konkurirati već ozlijeđeni Josip Šutalo, no on nije jedini na kojeg trener Ante Čačić neće moći računati. Rasmus Lauritsen ima virozu te će u najboljem slučaju biti na klupi, a on je primjerice počeo utakmicu u Norveškoj. Najnovija vijest je ta da je upitan nastup Martina Baturine koji je na jučerašnjem treningu trenirao odvojeno od ostalih i trčao sa strane te navodno ima problema s mišićem, saznaje Germanijak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izostanak Baturine će biti jedan od problema za Čačića budući da je standardni veznjak Josip Mišić suspendiran zbog tri žuta kartona, ali mu nije ništa lakše ni na poziciji lijevog beka gdje bi u ovom susretu stvarno mogao zaigrati Petar Bočkaj.

Nadamo se da je Čačić dobro promiješao sastojke

Na golu bi trebao ostati Dominik Livaković, to je najlakše odrediti. Na pozicijama centralnih braniča bi se trebali naći Dino Perić i Boško Šutalo koji su u zadnje vrijeme igrali sve češće. Treba spomenuti da se Theophile vratio nakon ozljede, no nije još upisao ni minutu pa ne vjerujemo da će ga Čačić gurnuti u vatru od prve minute u ovako važnom susretu. Na desnom beku bi se trebao naći standardan Stefan Ristovski, dok bi lijevom stranom trebao juriti Petar Bočkaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sredini terena uz kapetana Arijana Ademija bi napokon trebao zaigrati i Robert Ljubičić, te bi oni trebali čuvati leđa Luki Ivanušecu koji bi bio "playmaker". Na krilima bi trebali biti Mislav Oršić i Dario Špikić koji su trenutno u najboljoj formi, a na poziciji devetke je već teže pretpostaviti tko bi trebao zaigrati. Iako je Bruno Petković u prvoj utakmici protiv Bodo/Glimta pokazao više kada je zamijenio Josipa Drmića, za očekivati je kako će Švicarac ponovno početi susret.

Postava koju predviđa SofaScore (4-1-4-1): Livaković - Ljubičić, Perić, B. Šutalo, Ristovski - Ademi - Oršić, Baturina, Ivanušec, Špikić - Drmić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: SofaScore
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo