ČEKA SE ODLUKA: / Ronaldinho ima službenu ponudu za povratak u Europu i to u klub velikana s kojim je igrao u Barceloni

Image
Foto: AFP, ANDREW YATES

Posljednjih se dana sve češće spominje mogućnost prelaska legendarnog brazilskog nogometaša Ronaldinha u redove turskog Antalyaspora. I čini se da u tim glasinama ima istine.

14.5.2016.
15:13
AFP, ANDREW YATES
VOYO logo

Nekoć najbolji svjetski nogometaš danas je 36-godišnjak bez kluba s nekoliko angažmana kojima se u posljednje vrijeme ne može pohvaliti. Možda bi sljedećim mogao ispuni li se naum njegova bivšeg suigrača iz dana provedenih u Barceloni. Samuel Eto'o, član turskog Antalyaspora, svim se silama trudi uvjeriti brazilskog majstora lopte da mu se pridruži u klubu sredine ljestvice turskog prvenstva.

Oduševio potezima

https://vine.co/v/i202QOt3BEK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja prilika za to pružila mu se u Meksiku gdje su revijalnu utakmicu odigrale momčadi Fifinih legendi, među kojima i Zvonimir Boban i Dario Šimić, i tamošnje All-Star selekcije. Utakmica je to koja je završila pobjedom Meksika 9:8, a Ronaldinho je u njoj oduševio nekim potezima i pogodio za prednost 8:7 svoje momčadi.

Ima i službenu ponudu

Važnije od toga, Eto'o je odradio svoj posao, a tek će se vidjeti koliko uspješno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričao sam mu o gradu i svemu lijepom ondje. Mislim da bismo imali uspješnu suradnju kakvu smo imali i u Barceloni. Trebao bi doći, volio bih igrati zajedno s njim i nadam se da će to biti sljedeće sezone", kazao je kamerunski napadač koji je za turski klub vezan do kraja lipnja 2018. i za kojeg je u ovoj sezoni postigao 20 golova u 31 ligaškoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da priča dobije i ozbiljniju notu pobrinuo se predsjednik turskog kluba Gültekin Gencer koji je Ronaldinhu uputio službeni poziv da se priključi klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo