ČELNIK HNS-A I PREDSJEDNIK RIJEKE NA ŽESTOKOM UDARU: / Navijači ga proglasili lažovom i poslali mu znakovitu poruku

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Oglasila se Armada i na zapadnoj tribini Kantride izvjesila je poruku upućenu izravno Miškoviću

30.7.2020.
10:15
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik nogometnog kluba Rijeke i dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Damir Mišković, našao se na žestokom udaru navijača svojeg kluba koji su ga prozvali putem transparenta i proglasili ga "lažovom".

Naime, navijači su ogorčeni jer je Orijent 1919 dobio dozvolu HNS-a da prvu utakmicu doigravanja za Prvu HNL odigra na Kantridi umjesto na Rujevici. Nakon te odluke odmah se oglasila Armada i na zapadnoj tribini Kantride izvjesila je poruku upućenu izravno Miškoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za drugoligaša licenca nije barijera, a ti je nisi mogao dobiti za ponos Kvarnera? D.M: lažove", poručili su armadaši. Kantrida je na kraju ispunila infrastrukturne uvjete za odigravanje utakmica Prve HNL, a Armada se jednostavno ne može pomiriti s time da Rijeka igra na Rujevici, stadionu koji je predstavljen kao privremeno rješenje dok se Kantrida ne sanira i kao trening kamp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako su preseljeni s Kantride 2015. godine, armadaši svake godine organiziraju utakmicu na Kantridi i čini se da neće odustati od toga da se njihov klub vrati "pod stijene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo