CHELSEA DOVODI ZAMJENU ZA MORATU I GIROUDA: / Novog centarfora pronašli su na obali La Manchea

Image
Foto: AFP

Momčad Maurizija Sarrija muku muči s pozicijom centarfora, ali čini se da su našli čovjeka koji bi trebao riješiti taj problem

15.12.2018.
9:21
AFP
VOYO logo

Već neko vrijeme Chelsea ima velikih problema s napadačima, a sve je počelo nakon što se Diego Costa odlučio vratiti u Atletico Madrid. Costa je bio u odličnoj golgeterskoj formi dok je nosio dres Plavaca, no onda je sve iznenadio odlukom o povratku u Madrid.

Londonski klub je brzo reagirao i za veliki novac kupio Alvara Moratu, ali španjolski napadač nije opravdao povjerenje. Kao još jedno pojačanje početkom godine stigao je Olivier Giroud, ali i on je upao u krizu pa u Chelseaju traže novog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Bournemouth's English striker Callum Wilson celebrates scoring their first goal to equalise 1-1 during the English Premier League football match between Manchester City and Bournemouth at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on December 1, 2018. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Udarna igla Bournemoutha

Engleski mediji prenose da je prva želja ovog kluba Callum Wilson koji pruža fantastične partije u dresu Bournemoutha. Plavci su spremni platiti čak 30 milijuna funti, a sve bi se moglo završiti jako brzo.

Wilson je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 15 utakmica u Premiershipu i postigao osam golova uz šest asistencija. Ovaj 26-godišnji napadač u Bournemouth je stigao 2014. godine iz Coventryja za 3,3 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo