VATRENI STIGLI U LIVERPOOL: / Čini se kako Englezi još uvijek nisu naučili prezimena nekih hrvatskih zvijezda

Image
Foto: Instagram

Čini se kako Englezi još uvijek nisu naučili kako se pišu prezimena Kovačića i Rakitića

2.6.2018.
18:30
Instagram
VOYO logo

Hrvatska izabrana nogometna vrsta u subotu je u popodnevnim satima stigla u Liverpool gdje će u nedjelju, od 16 sati po hrvatskom vremenu, odigrati prijateljsku utakmicu na kultnom Anfieldu protiv Brazila dva tjedna prije prvog dvoboja na Svjetskom prvenstvu protiv Nigerije.

VATRENI OTPUTOVALI U LIVERPOOL: Rakitić upitan za Brazil, izbornik poslao snažnu poruku uoči spektakla

Izbornik Dalić u Englesku je poveo 24 igrača, a nakon Brazila s popisa bi trebao otpasti stoperi Matej Mitrović ili Duje Ćaleta Car. Dokapetan Vatrenih Vedran Ćorluka u potpunosti se oporavio i spreman je za najveće napore...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentativci su smješteni u jednom od najluksuznijih hotela u Liverpoolu, a kod dolaska se dogodila jedna smiješna situacija. Naime, veznjak Ivan Rakitić na svom je Instagram profilu objavio fotografiju kuverti na kojima je pogrešno bilo napisano njegovo i ime Matea Kovačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su Rakitić i Kovačić velike zvijezde svjetskog nogometa i igraju u dva najpoznatija kluba svijeta, čini se kako Englezi još uvijek nisu naučili kako se pišu njihova prezimena. Rakitić je, tako, postao "Rakita", a Kovačić "Kovaba". Modrića, Mandžukića i društvo dočekalo je i nekoliko navijača ispred hotela.

Inače, kako piše 24 sata, atmosfera u Liverpoolu dan uoči utakmice gotovo ni s čim ne daje naslutiti da u nedjelju igraju Barzil i Hrvatska, tek pokoji navijač u dresu Brazila i u kockicama. "No krivac za to je i dosadna kiša koja nikako da prestane", ističe novinar 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilce je dočekalo više novinara nego navijača, stigli su pod velikim osiguranjem i doslovno iz autobusa na sporedni ulaz ušli u hotel bez ikakvog pozdrava.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo