Ćiro otkrio: 'Novi trener Dinama je Dražen Besek!'

Iz dalekog Irana javio nam se Ćiro Blažević te ispalio ekskluzivnu informaciju: 'Besek će biti novi trener Dinama. To je ono što ja mislim.

22.12.2011.
15:45
VOYO logo

Ćiro Blažević odradio je posljednju ovogodišnju utakmicu na klupi iranskog Mes Kermana, ali ne dolazi u Dinamo. Trener svih trenera je iznenađujuće uveo 'davljenika' u polufinale kupa pobjedom nad Saba Qomom u gostima – na jedanaesterce.

U slavljeničkom raspoloženju Ćiro nam se javio iz dalekog Irana i demantirao da je on taj koji će preuzeti Mamićevu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, sine, neću, kontakata je bilo, ali ništa od toga."

U Dinamu bi, navodno, u petak trebali objaviti ime novog trenera, sazvana je i presica. Znate li tko će biti novi trener?Dražen Besek! Ne znam pouzdano, ali to je ono što ja mislim. On je bio u Šangaju, sad je u Varaždinu, slobodan je i on bi bio pravo rješenje. I ja sam za njega. Mlad je, perspektivan, ambiciozan, već se dokazao. Gdje god je bio, ostavio traga, a uz to i nije skup."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je prokomentirao i aktualna događanja u hrvatskom nogometu. Ja sam za Mamića!

Pa kako sad za Mamića? Godinama ga proklinjete, a sad kada ga svi napadaju, vi ste za njega? Vi ste uvijek kontra! Tako je, hi, hi, hi. Ja sam uvijek kontra i kažem ti: Ne udaraj čovjeka kad je na koljenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon objave informacije da preuzima Dinamo, Draženu Beseku ne prestaje zvoniti mobitel. U Dinamu su za 12 sati u petak najavili pres konferenciju na kojoj će najvjerojatnije objaviti ime novog trenera, ali Besek, koji nam se javio i prokomentirao priču, tvrdi da to nije on.

"Čujte, ja vam jedino mogu reći da me iz Dinama nisu kontaktirali. Ja sam slobodan trener, u razgovorima sam s nekoliko klubova, ali ne i sa Dinamom", izjavio je Besek za Sportski.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li sve samo dobro čuvana tajna ili je Ćiro 'krivo čuo', saznat ćemo jako brzo.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo