ĆIRO ŠOKIRAN POTEZOM SUSJEDA: / 'Vi Srbi ste skloni raznim zaj***, ali ovo prelazi sve granice, predsjednika vam treba poslati na psihijatriju'

Image

Predsjednik Srpskog nogometnog saveza Slaviša Kokeza tražio je od izbornika Slavoljuba Muslina da zaigra protiv Gruzije posljednjih nekoliko minuta.

5.11.2017.
13:16
VOYO logo

Potvrdio je tu informaciju Kuriru sada već bivši izbornik, koji je smijenjen unatoč tomu što je izborio plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Bio je ujedno povod Kuriru da kontaktira bivšeg hrvatskog izbornika Miroslava Ćiru Blaževića i zamole ga prokomentira zahtjev šefa tamošnjeg Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu vjerovati! Nije valjda toliko lud! Vi Srbi ste skloni raznim zaj***, ali ovo prelazi sve granice. Ne rade se takve stvari. Znate li tko je iznad svih? Narod", rekao je Ćiro i nastavio.

"Što mislim o tome? To je da se prekrižiš nekoliko puta. Netko s tri prsta, a netko s cijelom rukom. Da je to meni netko uradio dok sam vodio Hrvatsku poslao bih ga na psihijatriju", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

09.10.2017., stadion Rajko Mitic, Beograd, Srbija - Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018., skupina D, 10. kolo, Srbija - Gruzija. Slavoljub Muslin. Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Osvrnuo se potom i na iznenađujuću smjenu izbornika.

"To je jedna anomalija, a vi Srbi ste skloni svemu tome. Radili ste slične stvari u prošlosti. Valjda je taj vaš predsjednik Saveza imao dobar razlog za smjenu. Obično kad radiš takve stvari, već imaš spremnog asa u rukavu. A ovi vaši nemaju ništa. Time samo pokazuju da su neodgovorni prema poslu koji rade", smatra Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je poručio kako bi se Srbija mogla ekspresno vratiti iz Rusije s obzirom na događanja.

"Srbija ima veliku kvalitetu, ali u reprezentaciji vlada velika konfuzija, tako da nisam optimist", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo