CONTE IMA KLJUČAN SAVJET ZA MARCELA BROZOVIĆA: / 'Jednu stvar si mora utuviti u glavu i bit će najbolji u Europi'

Image
Foto: Profimedia

Brozović je itekako važan igrač Conteu i to jedan od onih bez kojih je njegova igra trenutno nezamisliva

21.9.2019.
16:28
Profimedia
VOYO logo

Novi trener milanskog Intera, Antonio Conte, ovoga je ljeta napravio veliku čistkuu momčadi i otjerao je brojne velike zvijezde poput Maura Icardija, Radje Nainggolana, Ivana Perišića, a uslijedila im je i velika promjena taktike i filozofije koju, realno, mnogi još uvijek nisu uspjeli pohvatati.

Zbog toga je prije nekoliko dana, kako se pisalo u talijanskim medijima, zaiskrilo u svlačionici Intera kada je novopridošli Romelu Lukaku počeo prigovarati suigračima za neshvaćanje trenerovih ideja i provođenja istih u djelo. Tu je navodno Marcelo Brozović reagirao burno jer mu je ovaj spočitnuo neka kriva dodavanja, a na kraju su se navodno i još neki igrači umjšali kako bi zaustavili veću svađu. Na koncu je sve ispalo u redu, ali su tamošnji mediji oko toga napravili puno strke i pojedinci su čak već otpisali Brozovića iz Conteovih planova za budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Alamy

Profimedia, Alamy

Međutim, trener Intera ih je lijepo razuvjerio. Brozović je itekako važan igrač Conteu i to jedan od onih bez kojih je njegova igra trenutno nezamisliva te mu je Talijan dao ogromne ovlasti na terenu.

U posljednjem obraćanju Conte je poručio kako je zadovoljan Brozovićem te da od njega očekuje još samo jednu stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno sam zadovoljan s Brozovićem, ali on si mora utuviti u glavu da može još bolje. Kada to shvati, postat će jedan od najboljih u Europi na svojoj poziciji", rekao je Conte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo