CRISTIANO RONALDO IMA NOVU PONUDU: / Vrata su mu otvorena i ako želi može postati suigrač Domagoja Vide

Image
Foto: AFP

"Mi u Bešiktašu vjerujemo u skromnost, etičnost, fair play i dobar odnos s navijačima. Radimo na projektima da oni budu sretni", rekao je predsjednik Bešiktaša

16.3.2018.
14:50
AFP
VOYO logo

Turski velikan Be��iktaš ponižen je u osmini Lige prvaka gdje je s ukupno 8-1 ispao od njemačkog Bayerna. Nešto treba mijenjati, a predsjednik kluba Fikret Orman smatra da se treba okrenuti pojačanjima.

I to ne bilo kakvim - meta mu je ni više ni manje nego Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Želio bih ga kupiti, ako on želi doći'

"Njegovi suigrači iz reprezentacije, Quaresma i Pepe, igraju za nas. Želio bih kupiti Ronalda, naravno, ako on želi doći. Trenutno nismo na razini na kojoj želimo biti, treba nam vremena. Morat ćemo se jako potruditi da ga dobijemo.", izjavio je Orman, a prenosi Sports Illustrated.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mora se priznati da je ovo vrlo ambiciozan plan prvog čovjeka Bešiktaša, ali ima i on aduta u rukavu, odnosno više njih:

"Mi u Bešiktašu vjerujemo u skromnost, etičnost, fair play i dobar odnos s navijačima. Radimo na projektima da oni budu sretni. Naravno, naš najveći cilj je prikupiti 100 milijuna fanova u kratkom vremenu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednom od najboljih igrača svijeta vrata su otvorena i na njemu je da odluči želi li karijeru nastaviti u Turskoj. Dodajmo, da bi tako postao suigrač našeg reprezentativca Domagoja Vide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo