Modrić i društvo ga dočekali s oduševljenjem, Ronaldo mu poklonio cvijeće

Gareth Bale, 24-godišnji velški nogometaš, u srijedu je odradio prvi trening u okruženju novih suigrača iz madridskog Reala. Premijerna utakmica vjerojatno slijedi tijekom vikenda.

12.9.2013.
8:24
VOYO logo

Sto milijuna eura 'težak' nogometaš, odnosno najskuplji u povijesti, nastupio je dan ranije u kvalifikacijskom ogledu za SP 2014. Walesa i Srbije (0:3) odigravši posljednjih pola sata.

Nakon reprezentativne akcije Bale se vratio u Madrid, a ispred stadiona Santiago Bernabeu dočekali su ga oduševljeni suigrači predvođeni Cristianom Ronaldom, koji mu je poklonio cvijeće dobrodošlice. Na prvom treningu Velšanin je uglavnom radio u okruženju Casillasa, Modrića, Benzeme, Morate i Jesea, navodi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većinu treninga tijekom srijede na drugoj polovini terena je obavljao najbolji igrač Reala Ronaldo i to u društvu Isca.

Dakako, trening Reala u srijedu nije prošao u punom sastavu što zbog ozlijeđenih igrača, što zbog južnoameričkih nogometaša koji će se kasnije priključiti momčadi. U subotu će Real utakmicu 4. kola Primere odigrati kod Villarreala, koji je kao i madridska momčad savršen na startu nove sezone (tri pobjede u tri utakmice).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo