KOGA ĆE ODABRATI? / Dalić bi mogao napraviti par promjena u sastavu za Maroko: Četiri Vatrena pod upitnikom

Image
Foto: Grafika Danas.hr

Dalić je do ove utakmice najčešće ostao vjeran istoj jedanaestorki uz eventualno dvije do tri izmjene, a sada bi mogao napraviti neke promjene

16.12.2022.
17:30
Grafika Danas.hr
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu igra utakmicu protiv Maroka za treće mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu kojem je domaćin Katar. Susret će početi u 16 sati, a Vatreni će igrati protiv suparnika s kojim su se već susreli u prvom kolu skupine.

Image
SVIJET NEGODUJE /

Sudac svojom izjavom priznao pogrešku u polufinalu: 'Žalite se pa ćemo ponoviti utakmicu'

Image
SVIJET NEGODUJE /

Sudac svojom izjavom priznao pogrešku u polufinalu: 'Žalite se pa ćemo ponoviti utakmicu'

Možemo očekivati promjene

Izbornik Dalić će imati male probleme oko sastava. Do ove utakmice najčešće bi ostao vjeran istoj jedanaestorki uz eventualno dvije do tri izmjene. Među 26 igrača koje je poveo sa sobom u Katar još nije koristio njih osam među kojima su Grbić, Ivušić, Erlić, Vida, Šutalo, Stanišić, Sučić i Jakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za očekivati je kako bi nekolicina navedenih igrača sutra mogla ugledati svoje ime u odabranom sastavu koji će pokušati osvojiti broncu. Problemi u taboru reprezentacije su prisutni, a glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak je otkrio kako Vlašić, Lovren i Brozović treniraju odvojeno u teretani.

Izgledno je da će propustiti susret

Priča se kako će i Juranović propustiti sutrašnji ogled što je objavio i poznati novinar Fabrizio Romano na svom Twitteru, no ipak iako je za vjerovati kako neće nastupiti, još ništa nije službeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama koje nam donose naši reporteri iz Katara, Juranović ima ozljedu lista. Do sada je odigrao svih šest utakmica na Mundijalu bez da je izlazio iz igre pa je logično kako bi na desnom beku protiv Maroka mogao krenuti Stanišić kojem bi to bile prve minute na prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretpostavlja se da će Hrvatska protiv Maroka istrčati u sljedećem sastavu:

Livaković - Sosa, Gvardiol, Lovren, Stanišić - Kovačić, Modrić - Perišić, Majer, Vlašić - Livaja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo