DALIĆ POSTAVIO ULTIMATUM NEKADAŠNJEM PRVOTIMCU: / 'Morat će pronaći novi klub ako misli braniti za reprezentaciju'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Simon Sluga u svom je Luton Townu primio dva gola za koja nije imao opravdanja. Čak ga je i njegov trener okrivio za poraz

7.10.2019.
14:22
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon četiri godine izbivanja iz Splita vraća se na Poljudsku ljepoticu. Zlatka Dalića i njegovu momčad čeka važna utakmica s Mađarskom u kojoj će morati ići po sva tri boda kako bi Vatreni potvrdili da su ipak oni dominantna sila u skupini.

Izbornik se u ponedjeljak obratio medijima, a jedno od najvažnijih pitanja pokazalo se pitanje vratara od kojih je jedino Dominik Livaković u natjecateljskoj formi, dok su Kalinić i Sluga u svojevrsnim krizama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je specifična situacija. Imamo sad taj jedan mali problem. Livaković se standardan i dobro brani, ali Kale je sad ispao iz Aston Ville. Ali ja ne želim lako čovjeka otpisati. Ja razumijem njegovu situaciju. vratarima nije lako. Greška se uvijek vidi, tako sad je i sluga napravio dvije greške, čak ga je i trener malo napao. Svjestan sam da moramo gledati šire i dalje. Ako ne brane do kraja sezone i ne budu u formi, ja moram tražiti druga rješenja i mislim da je to ono što je normalno. Očekujem da ćemo mi imati ponovo vratare u pravoj formi.

Image
GOLMAN HRVATSKE NA UDARU ZBOG KATASTROFALNIH GREŠAKA, NAPAO GA I TRENER: /

'Izgubili smo zbog njega, to su osnove nogometa'

Image
GOLMAN HRVATSKE NA UDARU ZBOG KATASTROFALNIH GREŠAKA, NAPAO GA I TRENER: /

'Izgubili smo zbog njega, to su osnove nogometa'

Simon Sluga u svom je Luton Townu primio dva gola za koja nije imao opravdanja. Čak ga je i njegov trener okrivio za poraz. Više o tome možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovre Kalinić doveden je u Aston Villu kao veliko pojačanje, ali sad ne može vidjeti minutažu ni da hoće pa mu predložena promjena kluba sigurno ne bi odmogla.

"Ako Kalinić ne bude branio, mora naći novi klub ako misli braniti za reprezentaciju. Ali ne želim ga lako otpisivati zbog dva loša mjeseca. On je puno dao za reprezentaciju. Ali ako se nastavi ovakva situacija, moramo reagirati", zaključio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je sve rekao Zlatko Dalić na konferenciji za medije uoči utakmice na Poljudu možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo