DALIĆU SE OVAKVO PODCJENJIVANJE NEĆE SVIDJETI: / Izbornik Jurčević izrazio sumnje: 'Opasna je Hrvatska, ali...'

Image

Azerbajdžan već dugo ne zna za pobjedu, nanizali su pet poraza i remi

9.9.2019.
8:13
VOYO logo

Izbornik Azerbajdžana Nikola Jurčević dočekuje na svom terenu probuđenu Hrvatsku u ponedjeljak u 18 sati na stadionu u Bakuu. Nakon četiri kola Hrvatska i Mađarska imaju po devet bodova, slijede s tri boda manje Slovaci i Velšani, dok je na posljednjem mjestu Jurčevićeva ekipa bez bodova.

Jurčević još od dolaska na čelo reprezentacije početkom ove godine nije upisao pobjedu, ima četiri poraza u kvalifikacijama i remi s Litvom iz prijateljske. Međutim, činjenica je da je njegova ekipa na Maksimiru u ožujku ove godine pošteno namučila Hrvatsku i zamalo im otela bodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paklena atmosfera

"Nadam se da ćemo ih namučiti. Odigrali smo odličnu utakmicu Walesu, ali primili smo dva nesretna gola i izgubili 2:1. Hrvatska je veliki favorit, odigrali su sjajno u Slovačkoj. Nastojat ćemo parirati i odigrati bolje nego u Zagrebu", naglasio je Jurčević, prenosi Gol.hr.

Hrvatsku na gostovanju čeka paklena atmosfera jer dolazi 15 tisuća navijača, dok se gostujućih ne očekuje previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema neke velike euforije. Mi smo 106. reprezentacija svijeta i nogomet je u drugom planu. No doći će puno ljudi na utakmicu jer je Hrvatska ipak druga reprezentacija svijeta. Nadam se da će i nama pomoći da odigramo što bolje", kaže hrvatski trener.

Image

Profimedia, AFP

Podcjenjivanje?

Azerbajdžan već dugo ne zna za pobjedu, nanizali su pet poraza i remi, a posljednja tri boda uzeli su 17. studenog lani kod kuće protiv Farskih Otoka i to su slavili sa samo 2:0. Jurčevića to ne brine i štoviše govori kako Hrvatska teško može odigrati onako dobro dvije utakmice za redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je puno dobila s Petkovićem i Vlašićem. Jako je opasna i bit će nam teško. Međutim, vjerujem da Hrvatska u tri dana teško može odigrati dvije tako dobre utakmice kao što je to bilo u Slovačkoj", govori bivši trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo