Brazilski majstori otkrivali tajne: 'On stalno priča o Modriću!'

Brazilci su još prije 10-ak dana otkrili kako njihovi skauti su pratili svih 16 reprezentacija koje im se mogu naći na putu do naslova svjetskog prvaka.

2.6.2014.
10:19
VOYO logo

Sigurno su Carioce odradile i vrhunski skauting naše reprezentacije i imaju sve potrebne informacije o vrlinama i manama Vatrenih. Oči cijelog nogometnog svijeta bit će 12. lipnja na stadionu u Sao Paulu.

"Sreća je što moj suigrač Mandžukić neće igrati protiv nas, ali moramo biti jako oprezni jer Hrvatska ima i druge odlične napadače. Prije svih mislim na Jelavića i Olića", rekao je Bayernov adut Dante o našim reprezentativcima i kako donosi Jutarnji list nakon toga priznao da se u brazilskom kampu naveliko priča o izabranicima Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marcelo stalno priča o Luki Modriću i govori kako je sjajan igrač. S druge strane, Luiz Gustavo često hvali Perišića. Izmjenjujemo informacije koje imamo kako bismo što bolje upoznali i vizualizirali naše suparnike. Važno je voditi takve razgovore. Znamo njihove dobre i loše strane. To će nam pomoći u utakmicama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo