VIDEO: / Hrvat koji ne ide na EURO zabio gol tjedna!

Hrvatski nogometaš Darko Bodul s dva gola sudjelovao je u pobjedi Sturma nad bečkom Austrijom 3:1. Posebno je bio lijep prvi pogodak, koji je zabio 'škaricama'.

17.5.2012.
20:04
VOYO logo

U četvrtak je okončano austrijsko nogometno prvenstvo. Od ranije je poznato da je prvak Red Bull Salzburg, te da je putnik u drugu ligu Kapfenberg. Znalo se i da će Rapid igrati u Europa ligi, ali se u četvrtak saznalo da je druga austrijska momčad za to natjecanje iduće sezone Admira.

Šansu za izlazak na europsku scenu propustila je bečka Austrija i to porazom u zadnjem kolu kod Sturma 3:1. A, Bečane je potopio hrvatski nogometaš Darko Bodul koji je bio strijelac dva od tri pogotka Sturma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završio je sezonu Bodul s 12 pogodaka, te je ukupno treći strijelac austrijske Bundeslige. Austrija je vodila 1:0 do 67. minute kada je Bodul prvo izjednačio, a potom je u 86. doveo svoju momčad u vodstvo 2:1. Za kraj je strijelac kod Sturma bio Ehrenreich.

Spomenimo da je Rapid s 2:0 pobijedio Wacker, a oba je pogotka postigao Deni Alar, sin nekada poznatog hrvatskog nogometaša Gorana Alara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo