DE ROSSI PONOVNO IZNENADIO NOGOMETNI SVIJET: / Ovaj put na negativan način i to šamarčinom kakva se rijetko viđa

Image
Foto: Screenshot

Roma je jučer na gostovanju kod Genoe odigrala 1-1, a gol su primili iz jedanaesterca kojeg je nesmotreno i pomalo divlje, skrivio Daniele De Rossi.

27.11.2017.
12:04
Screenshot
VOYO logo

De Rossi je prije nešto manje od dva tjedna pokazao svoju gospodsku stranu kada je čestitao igračima švedske reprezentacije na plasmanu na Svjetsko prvenstvo i ispričao im se zbog ponašanja nekih od svojih suigrača. Pobrao je tada simpatije cijelog nogometnog svijeta, ali jučer je pokazao drugo lice.

Roma je kod Genoe vodila sa 1-0 golom El Sharawyja iz 59. minute, a samo deset minuta kasnije, najstožu kaznu za domaćine skrivio je De Rossi i to na kakav način. Cijelo je vrijeme vukao Lapadulu da bi mu na kraju opalio šamarčinu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac ga je 'nagradio' crvenim kartonom, De Rossi se kasnije pokušao ispričati za ovaj nesmotren potez preko službenih stranica kluba:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Strašno mi je žao zbog tog trenutka. Borili smo se i pokušao sam ga blokirat rukom te je završilo kako je završilo, a snimka je stvarno ružna. Ispričavam se suigračima, treneru i navijačima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo