VIDEO: / Dotučeni Vatreni 'izbačen', a zamjena zadala novi udarac

Dejan Lovren u svom Lyonu prolazi pravu kalvariju pa ga je trener na utakmici protiv Reimsa stavio 'sa strane', a njegova zamjena je skrivila penal za novi poraz.

7.4.2013.
20:07
VOYO logo

Iznimno je važnu pobjedu upisao Reims u sklopu 31. kola francuskog Le Championnata. Nogometaši Huberta Fourniera slavili su pred svojim navijačima s minimalnih 1:0 protiv Lyona.

Zanimljivo, trener Lyona Remi Garde odlučio je za ovo gostovanje odmoriti hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena, koji je zbog učestalih pogrešaka u posljednje vrijeme izložen žestokim kritikama medija i navijača, a u srce obrane postaviti srbijanskog reprezentativca Milana Biševca, koji je odradio suspenziju zbog kartona. No, čini se da se Biševcu odmor svidio s obzirom da je u 51. minuti skrivio jedanaesterac i zaradio crveni karton, pa će imati priliku ponovo odmoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siguran realizator s bijele točke bio je Poljak Grzegorz Krychowiak, kojem je to bio treći pogodak ove sezone, ali vjerojatno najvrijediji. Zanimljivo, isti je igrač zabio za rušenje PSG-a, vodećeg sastava Le Championnata, u sklopu 1. kola ove sezone.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Z2gturba8wES1UTt

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reims je pobjedom pobjegao na četiri boda od zone ispadanja, dok je Lyon ostao na četvrtom mjestu, na koje ga je nešto ranije izgurao St. Etienne, a ono ne vodi u kvalifikacije Lige prvaka dogodine.

Reims - Lyon 1:0 Rennes - PSG 0:2 Marseille - Bordeaux 1:0 Bastia - Brest 4:0 Montpellier - Valenciennes 3:1 Nancy - Troyes 1:0 Sochaux - Ajjacio 0:0 Toulouse - Nice 3:4 Saint-Etienne - Evian Thonon Gaillard 1:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. PSG 64, 2. Marseille 57, 3. St. Etienne 53, 4. Lyon 53...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo