Dinamo doveo svoje prvo 'veliko' pojačanje

Aktualni prvak Hrvatske Dinamo potpisao je ugovor sa 25 - godišnjim stoperom Astre Alexandru Matelom.

16.1.2015.
22:21
VOYO logo

Zagrebački Dinamo pojačao je obranu dovođenjem stopera Astre Alexandra Matela. Dinamovi čelnici bacili su oko na 25 - godišnjeg stopera još ranije, a loši rezultati u Europi, i propusna obrana, nagnula je Modre da ga na kraju i dovedu na Maksimir.

"Jako sam sretan što dolazim u Dinamo o kojem znam puno i sve što sam čuo su bile samo riječi hvale. Nakon nekoliko godina u Astri osjetio sam kako je vrijeme za iskorak i kada sam saznao za interes Dinama nisam uopće dvojio i odmah sam rekao: želim u Zagreb. Dinamo je veliki klub, stalno osvaja trofeje i svake godine igra europska natjecanja i nadam se da ću pomoći svom novom klubu u ostvarivanju što boljih rezultata", kazao je za službenu klupsku stranicu Matel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi desni bočni Modrih i konkurencija Ivi Pintu, priključiti će se prvoj momčadi u nastavku priprema.

"Nakon nekoliko godina u Astri osjetio sam kako je vrijeme za iskorak i kada sam saznao za interes Dinama nisam uopće dvojio i odmah sam rekao: želim u Zagreb. Dinamo je veliki klub, stalno osvaja trofeje i svake godine igra europska natjecanja", izjavio je Rumunj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matel ima 13 nastupa za rumunjsku reprezentaciju, ali još nije igrao ove sezone. U Dinamo, tako, dolazi nakon pauze.

//www.youtube.com/embed/MAqibhJMK2Y

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, kada sam odlučio da neću potpisati novi ugovor i da želim otići u Dinamo u klubu su rekli da neću igrati. Upravo iz tog razloga sam sretan što se moj dolazak u Zagreb ostvario već na zimu, a nisam morao čekati istek ugovora na ljeto. Cijelo vrijeme sam trenirao i spreman sam, ali naravno da kada se ne igraju utakmice ipak to nedostaje. Vjerujem da ću se brzo pripremiti, uhvatiti ritam i doći na željenu razinu", ispričao je Alexandru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo